Når døden er nærværende

by Mindfullife

/
  • Streaming + Download

    Includes unlimited streaming via the free Bandcamp app, plus high-quality download in MP3, FLAC and more.

      95 DKK

     

1.
13:14
2.
11:44

about

Dette er et fuldt download af udgivelsen: Mindfulness - Når døden er nærværende. Mindfulness til støtte i kriser. I alt 92 min.
Også tilgængelig på dobbelt-CD via www.mindfullife.dk samt www.fonixmusik.com
CDens indhold er identisk med dette download.
Tekst og tale: Eve Bengta Lorenzen
Musik: Sebastian Eskildsen

1. Introduktion
2. Meditation på vejrtrækningen
3. Meditation på lyde
4. Meditation på kroppen
5. Meditation på følelser
6. Glæde
7. Accept
8. At give slip
9. Overgivelse
10. Musik
11. Til den pårørende


Selvom vi ved at vi skal dø, er de fleste af os ikke særligt bevidste og nærværende med det. Men på et tidspunkt i vort liv bliver vi alle tvunget til at se døden i øjnene.

Når du har valgt at lytte til denne cd, har du allerede en bevidsthed om døden. Ved at følge CDens meditationer kan du udvikle din kapacitet til nærvær og accept og styrke kroppens naturlige evne til heling og lindring. Derved kommer svære følelser, smerter eller modstand til at fylde mindre.

Måske er du ikke tæt på at skulle dø, men ønsker at bruge CDen til at træne dig selv i at slippe andre ting der skal dø i dit liv.

CDens meditationer er bygget op så du gradvist kan træne nærværet og det at give slip. Der vil sikkert være øvelser, som du føler er mere støttende end andre. Det vigtigste er at du lytter til de meditationer, der passer dig. At du tillader dig selv at blive støttet på den måde, der er bedst for dig.

credits

released September 2, 2009

tags

license

all rights reserved

about

Mindfullife Denmark

Eve Bengta Lorenzen er uddannet Mindfulness Instruktør fra Center for Mindfulness, University of Massachusetts. Eve har udgivet en række CDer til træning af Mindfulness. Læs mere om kurser og foredrag:

contact / help

Contact Mindfullife

Streaming and
Download help

Redeem code